добавить объявление

? Mona și Miki își caută cei mai buni părinți ?

Назад

ID: 29484

Опубликовано: 21 июня 2021

Пол: Не отмечено

Возраст: 2 luni, 1 săptămână

Контакты: Daniela 079403028

? Mona și Miki au fost salvați de un om bun direct din… tomberon. La doar 2 săptămâni niște ”binevoitori” i-au aruncat în tomberon, dar au avut noroc să fie văzuți imediat și luați de acolo. Oreo noastră i-a primit cu drag și i-a hrănit, așa că acum sunt niște hriuște grăsuțe și dulci. Sunt foarte jucăuși și prietenoși, inclusiv cu alte pisicuțe. Monusic e cea mai curioasă, activă și pupăcioasă pisicuță din lume, iar Mikiunea e cel mai somnoros și liniștit motănaș. Pentru că le-a reușit să supraviețuiească împreună și să treacă prin astfel de greutăți — am decis că nu-i vom despărți niciodată, așa că se dau în adopție DOAR ÎMPREUNĂ. Eu la rândul meu am luat 2 pisicuțe împreună în adopție și a fost cea mai bună decizie, nu vă fie frică, în 2 lor le e mai vesel.
✓ fetiță și băiețel, 2 luni și 1 săptămână
✓ deparazitați intern și extern, curați
✓ merg bine la litieră și se joacă minunat cu orice
✓ mănâncă mâncare uscată și umedă calitativă
?Se oferă cu multă dragoste în familie, DOAR ÎMPREUNĂ, cu următoarele condiții:
— să fie iubiți mult mult și niciodată să nu fie părăsiți și despărțiți
— să fie vaccinați la timp și repetat în fiecare an, sterilizată/castrat la vârsta cuvenită și deparazitați cu regularitate; să fie hrăniți calitativ
— doar la apartament
Contactați-mă pe facebook: https://www.facebook.com/daniela.herta/
Vă rog din suflet să distribuim la maxim ca acești 2 gândăcei absolut dulci să își găsească cea mai bună familie din lume! Datorită distribuirilor voastre deja am găsit căsuță la multe pisicuțe, hai să-i ajutăm și pe acești 2 pici. ?