добавить объявление

🖤Mona și Miki în căutarea celor mai buni părinți 🖤

Назад

ID: 30044

Опубликовано: 7 августа 2021

Пол: Не отмечено

Возраст: 3 luni

Контакты: Daniela, 079403028

A venit timpul pentru Monuța / Mona Lisa (alb-negru) și Mikișor / Michelangelo (alb cu dungi) să le căutăm cei mai iubitori și responsabili părinți. Mona și Miki au fost salvați de un om bun direct din… tomberon. La doar 2 săptămâni niște ”binevoitori” i-au aruncat în tomberon, dar au avut noroc să fie văzuți imediat și luați de acolo. Oreo noastră i-a primit cu drag și i-a hrănit, așa că acum sunt niște hriuște grăsuțe și dulci. Sunt foarte jucăuși și prietenoși, inclusiv cu alte pisicuțe. Monusic e cea mai curioasă, activă și pupăcioasă pisicuță din lume, iar Mikiunea e cel mai somnoros și liniștit motănaș. Pentru că le-a reușit să supraviețuiească împreună și să treacă prin astfel de greutăți – am decis că nu-i vom despărți niciodată, așa că se dau în adopție DOAR ÎMPREUNĂ. Eu la rândul meu am luat 2 pisicuțe împreună în adopție și a fost cea mai bună decizie, nu vă fie frică, în 2 lor le e mai vesel.
Despre Miki și Mona:
✓ fetiță și băiețel de 3 lunișoare
✓ deparazitați intern și extern
✓ vaccinați cu ambele doze, inclusiv de rabie
✓ merg bine la litieră și se joacă minunat cu orice
✓ mănâncă mâncare uscată și umedă calitativă
Se oferă cu multă dragoste în familie DOAR ÎMPREUNĂ, unde vor fi iubiți, îngrijiți și nu vor fi părăsiți niciodată, cu următoarele condiții:
– să fie vaccinațu la timp și repetat în fiecare an, sterilizată/castrat la vârsta cuvenită și deparazitați cu regularitate; să fie hrăniți calitativ
– doar la apartament
Vă rog distribuiți la maxim, ca Miki și Mona să-și găsească cei mai buni părinți.
Pentru detalii, contactați-mă pe facebook: fb.me/daniela.herta