добавить объявление

Frățiorii Vinnie și Zorro își caută familia iubitoare 🖤

Назад

ID: 30050

Опубликовано: 7 августа 2021

Пол: Мальчик

Возраст: 2-2.5 lunișoare

Контакты: Daniela, 079403028

Micuții Vinnie și Zorro au și ei o istorie foarte tristă – au fost aruncați într-o cutie în curtea unei biserici. Înconjurați de mașini și mulți câini nu aveau mari șanse de supraviețuire, dar au fost găsiți de oameni buni, iar mai apoi preluați de noi și îngrijiți. Micuții au trecut și printr-un virus violent, dar au luptat pentru viață și acum îi vedeți frumoși, sănătoși și gata de aventură. Sunt foarte educați, cuminți și jucăuși, se împacă extrem de bine în doi și petrec mai tot timpul împreună. Din motiv că au trecut toate aceste greutăți împreună și sunt de nedespărțit, vrem să-i dăm în familie ÎMPREUNĂ. Vinnie are numele de la Vincent van Gogh, pentru că e roșcățel, iar Zorro are mască pe față. Mai multe despre cei doi frățiori mici:
✓ băieței de 2-2.5 lunișoare
✓ deparazitați intern și extern
✓ vaccinați cu prima doză (urmează a doua și contra rabiei)
✓ merg bine la litieră și se joacă minunat cu orice
✓ mănâncă mâncare uscată și umedă calitativă
Se oferă cu multă dragoste în familie ÎMPREUNĂ, unde vor fi iubițu, îngrijiți și nu vor fi părăsiți niciodată, cu următoarele condiții:
– să fie vaccinați la timp și repetat în fiecare an, castrați la vârsta cuvenită și deparazitați cu regularitate; să fie hrăniți calitativ
– doar la apartament
Vă rog distribuiți la maxim, ca Vinnie și Zorro să-și găsească cei mai buni părinți.
Pentru detalii, contactați-mă pe facebook: fb.me/daniela.herta